äntligen

Jag känner att jag mestadels lämnar ut min ytliga och materialistiska sida här i bloggen. Men jag är så mycket mer, men det är lite svårt att förmedla det här... typ. SÅÅÅ jag tänkte visa en klänning jag längtat efter länge som nu är min och skall bäras fint på skolavslutningen!


Jättesöt, från åhlens 399:-


dekadent

Idag har jag firat mitt dekadenta, tråkiga liv med att konsumera i onödiga saker för andras pengar. Jag tyckte det var ganska roligt att en kopia på Triwa klockorna såldes för 99 spänn på claes ohlsson så en sån köpte jag, blå och fin. Sen som vanlgit lyckas jag aldrig köpa bara ett nagellack så två blev det. Sen ett par shorts är ju passande i och med att jag snart drar till kroatien.



longing

Man undrar om det var knarket eller människorna som fick staden att tappa sin glans
Hade jag åkt idag hade jag inte kommit tillbaka
Fläckarna går inte bort från kläderna men det spelar inten roll längre
Lusten till allt bara försvann

teardrop

Jag har sååå mycket att göra på sååå lite tid, men det löser sig med lite kompromisser. Jag har prov, inlämningar, redovisningar och en hel massa annat att göra. Imorgon fyller i alla fall Kiki år och det ska bli skoj med lite extra firande, det väntas en fiiin, rolig och smarrig överaskning imorgon. På tisdag har vi nationellt prov i matte B och det är ganska ordentligt ångestframkallande, men allt man kan göra är att göra vad man kan och det är det jag gör. På tisdag fyller mor min år så imorgon ska jag också köpa en present till henne. När jag får mer tid över så kommer det bli mer bilder och någongång en ny header.

o

Denna dagen har varit mýcket med o, oväder, okul, ogivande, ointressant, ont-i-huvudet. Ikväll ska den bli ännu mer med o, men inte i samma negativa klang utan OTROLIG! Anna som fyllde 18 igår ska firas!


countdown

Kan man annat än att räkna ner mot skolavslutningen. (Höll på att skriva skolavsugningen) Idag är det en månad kvar och jag frågar mig själv hur i hela världen jag ska hinna glra klart allt. Idag ska jag i alla fall hinna skriva en litterär analys om Robinson Kruse på engelska, INTE KUL! Men som jag alltid säger: Allt man kan göra är att göra vad man kan. Nu ska jag i alla fall sätta fart!!!

#livin'#

Ja nu hade det inte suttit fel med någon som velat klia en på ryggen.

Cartoon love

http://www.youtube.com/watch?v=dqUdI4AIDF0&a=OjPc4ZoHcJE&playnext_from=ML 

Så fin så man blir helt varm i kroppen!

fin som en pojke

Idag är en sån dag då allt är lite sådär halvtrist och jag känner mig lite ensam här i huset. Att verkligen behöva plugga är så hämst, när det liksom inte går att skjuta upp längre. Men i min ensamhet så gör jag nu en lista utav mina pojkvänner.


John Mayer

Håkan Hellström

Penn Badgley

Zach Braff

Sacha Hilton

Detta vad dock bara ett litet urval utav alla mina pojkar.


nyfiken

Igår var det någon som kollade min blogg jättemånga gånger! Jag blir jättenyfiken på vem det kan vara, jätteskoj ju!


4 O'klock

Jag är vaken, men jag önskar lite att jag hade sovit. Jag har så mycket att göra, men ingen ork och väldigt lite tid. Jag har bestämmt mig för att inte bry mig så mycket idag, idag ska jag ha roligt, det jobbiga får jag ta itu med imorgon. Gårdagen var fin, mat och rött hos Diana på landet, en runda in till stan och lite födelsedagsfirande, en milkshake senare, hemma, sova, vakna och ja, vad ska hända med idag?


lellen

Jaja, massor att göra på kort tid. Ska jag städa bort golvet av papper så man ser min matta igen. Imorgon skall det övningsköras halv 8 innan nationellt prov. Detta känns inte jättebra.


Ny profilbild till ansiktsboken!


till en annan värld

Idag har verkligen lyckats knäcka mig ordentligt. Matte B är det värsta jag någonsin gjort i skolan. Att allt blev väldigt tungt. Jag börjar undra vad det är för land jag bor i, där man blir uppläxad på badhuset om att man har fel sorts byxor, och mammor bråkar med en på busshållsplatsen och inte visar något gott föredöme. Blää!


reborned

Min dator har återupplivats av pappa efter dens död igår. Puuuh, nu blev jag helt tom. Jag har i alla fall lite datordilemman som kommer få svar snarast. Annars ellen? Jo, det är väl bra, sjukt mycket att göra i maj månad bara, men det är liksom bra. Jag menar det kunde varit värre, det är inget som inte löser sig. Det är bara att kämpa på och ta en dag i taget, göra det jag kan och hoppas på det bästa.


Torsdagen

I torsdags var det så otroligt häärligt väder här i Helsingborg. Det var hela 23 grader. Vi firade det fina vädret på gröningen på ett aningen udda vis, bilderna talar om ALLT.




Blogg.se verkar ha få¨tt lite damp och vill inte att jag ska lägga upp fler bilder men det kommer väl.


RSS 2.0