????????????

Syster åker till helgen och ska ha med sig lite pressenter till släkten. Jag ska göra att armband till en fyraåring och sitter och kurar på hur liten en fyraårings handled kan vara. Ja, jag får väl köra på magkänsla. Jag ska göra ett halsband också, bilder kommer när jag är klar ochlyckats klä på mig.


siesta

Jag hittade lite siestabilder och kände hur värmen spreds ut i kroppen. Detta är från när man var.... 15. Det känns som två evigheter sedan. Detta året ska jag i alla fall jobba på Siesta och får biljetten gratis! Det kallar jag nääjjs. 

                                                                     
En fin kväll, Kultiration, Håkan och Looptroop. Bilden på min ölmagen bjuder jag på!


Mold

Igår funderade vi över vad mögel hette på engelska och nu har vi fått svar, mold. Jag hade aldrig kommit på vad det hette sådär så jag tackar google översättnig.

Just nu sitter jag hemma hos kiki och fiser hallonbåtsluktande fisar. Vi pratar om att vi vill åka till Landskrona och bada imorgon, dock är vi rädda för att någon ska sätta rakblad i rutchikanan (ja jag vet inte hur det stavas) så vi river upp fläsket på oss. Men det blir nog så att vi tar den risken!


all star

Jag tänkte dissa mina goda vänner converse denna våren och köra på flera par billiga tygskor i olika färger i vår. Men nu när kära syster ska till USA kan jag inte hålla mig. Eftersom att de är billigare där ska jag be henne släpa hem ett par vita låga. Av någon sjuk anledning håller de låga mycket längre för mig så de får de bli.

                                    


chipselichips

Nu är jag hemma hos Anna. Vi spelar Marip på Super Nintendo och äter sourcream & bearnaise chips. De smakar lika dant som vanliga sourcream förutom eftersmaken. Gott i alla fall!
                                                             

vårteckenen

Även om det är grått och trist i staden idag känner man ändå att det är vår. Senaste veckan har en massa vårteckan bara kommit upp så therefor ska jag skriva en vårteckenslista!


Snödroppar Visst är det en speciell känsla när man ser de första snödropparna i parken?
Uteserveringar Man ser människor sitta ute och dricka kaffe, käka, röka, ja helt enkelt njuta av vädret och härlligheten.
Brädåkare Man ser människor svepa förbi både på longboards och skateboards. Man blir bara sååå sugen på att själv åka, men först måste det skitas ut lite cash så man kan köpa en bräda.
Lättklädda människor Nakenhet i sin full glans. Nej det är inte så jag menar. Jag blir så glad av att slippa vinterjackan och tjocka jobbiga kläder. Sen är det kul, för alla blir snyggare i vårkläder.
Solglasögon Solglasögon i alla dess former och färger. Det är ett snyggt vårtecken som vandrar runt på mångas näsben nu när våren är här.

                             


el ringo

Denna dödskallering har jag haft romantiska drömmar om inatt. Vi dansade tillsammans över grönskande blomsterängar. Haha, nej så var det inte. Jag hittade den på glitter igår och blev störtkär. Den kostar bara..... 80 spänn typ men jag tvekar ändå för det känns som att det är jättemycket jag måste köpa denna månaden. Ja jag får se om den blir min eller inte.
                            


Giving up the gun

Det var hela fem dagar sedan jag skrev i bloggen! Anledningen är att jag är en latmask och inte orkat och jag har inte haft något jätteskoj att skriva. Igår kväll var jag i alla fall med Issi, Armend och Duki. Jag och Pissi var minst sagt på ett skrattit humör när vi åt hamburgare och blandade drinkar. Jag tror att vi är de första som druckit drinken "Den lettiska hovmästaren". Senare in på kvällen träffade jag på Anna, Kiki och Jana, de var glada med deras rundade fötter.

Idag då, städning står på schemat. Skriva två blogginlägg med listor som jag tänkt på hela veckan. En hemlighet ska jag också hinna med, och på ipoden ska det spelas Vampyr Helgen.


##########

VÄRLDENS lugnaste dag. Kollade på Romeo och Julia först i skolan, sedan en god och fin lunch på Birgers. Efter det var det iväg och fika med Shiva på Mezo. Nordic fantastic bjöd!


week end

Då är det åter igen veckans slut, söndag. På söndagar får jag alltid någon slags refelktionsgrej. Jag sitter och funderar på hur min vecka varit och tänker på alla känslor jag haft. Jag sitter och funderar över vad jag har för mål med nästa vecka. Jag sitter och tänker på det mesta helt enkelt.

I fredageftermiddags  såg jag Alice i underlandet. Den var bra men jag tyckte inte den levde upp till allt jag hört. Jag såg den hemma på datorn, kan tänka mig att det är annorlunda i bio och med 3d. Dock hatar jag bio, tycker det är trist, och ja, man får inte ta pissepaus när man vill. Jag tycker också 3d är lite överskattat. Johnny Depp var skitbra som hatter, blir alltid lika imponerad över hur bra han klarar ALLA roller.

                             


monster and ink

Idag var det den stora dagen för Jana och nu är tatueringen gjord. Dream big i nacken blev det, och fint belv det också. Jag har varit på polishuset idag och skaffat nytt pass, tänkte att det var en god idé med tanke på att jag ska resa i juni. Det blev även en liten tur till väla och jag fick tillfredsställa det lilla materialistiska monstret som bor inom mig. Jag köpte en multifärgad tajt underkjol och en röd/aprikos stor tröja. Helt galet fint ihop. Jag köpte också trosor med vattenmeloner på.


shine on me


Jana har en sånhär ring. Den är så galet fin och söt och vacker och bra och fin och ja allt. Jag ska införskaffa mig en lika dan men eftersom att jag har korvfingrar får jag vänta ett slag till Janas mamma kan trolla fram en som är lagom till mig. Jag tycker den är så fin för den är så stilren men ändå ganska hård. Sen är ju texten såklart något som jag tycker om.

                               


party

Idag har varit en ganska fin dag. Ganska skoj i skolan med bild och sånt skoj. Efter skolan var jag i hamnen och fikade med Simon. Det var mysigt och behövande. Nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på Marley och vill göra ett halsband eller nått.


silke

Innan idag var jag och mamma hos sömmerskan och lämnade in min klänning från Silke som jag hade på avslutningen i nian. Jag ska göra om den genom att ta bort ärmarna och ha den som ett linne. Jag hittade en tia utanför sömmerskan och fick den där nojan om att vinna pengar ingen. Men vann jag? Nää. Men om jag hade vunnit hade jag nog köpt något av allt detta fina från Silke.

                             


con mi hermana

Heddan är här. Vi har fjantat lite och varit och handlat mat. Hon tycker det är ganska komiskt att jag skriver i bloggen att jag ska plugga men aldrig gör det för att jag bloggar. Men idag ska jag vara duktigt, kanske inte superbra men ska försöka få liiiite mer gjort än igår.


en liten biff?

Det var ganska roligt, jag höll på att löjla mig med 118 800 reklamen, hon tjejen som sjunger som om att det vore titanic. Så sjöng jag "hundra arton förtitusen super dyr nummerupplysning" sen stannade jag upp och Anna fortsatte "Ring nu så får du en liten biff". Jag tyckte detta ver ytterst underhållande och har ännu inte riktigt slutat fnissa. Nu ska jag packa min väska för jag simmelisimma imorgon bitti. Sitter och klurar på vad jag ska äta till frukost.... Hmm


Kaptenen

Min isländska saga går inte jättebra. Jag lyssnar på Kapten Röd nu också, kan inte bärga mig till att få se honom live!!!!


una dia de ellen

Idag har varit en ganska bra dag. Lite motgångar med det hör ju trots allt livet till. Vi åkte skridskor på morgonen och det var jätteskoj. På lunchen åt jag en fetaostsallad, så god, kunde inte fattat ett bättre beslut.

Nu sitter jag hemma och ska skriva den där förbannade islandssagan som skulle varit inlämnad innan höstlovet, jag suger jag vet. Jag har ingen lust alls men jag måste, annars kommer jag bli tvingad att skriva ett prov som jag troligtvis inte kommer att klara.

                               
                                             Halsbanden som jag kirra igår, båda från Diddi.


bandhalsar

Jag har kirrat två fina halsband. Det ena kommer bli jättefint till sommaren och det andra kommer vara fint till allt typ. Tänkte fotografera och lägga upp här sen. Jag har lovat att städa badrummet så jag får väl göra det. Kan ju passa på att ta ett bad efteråt och skita ner det nystädade badrummet. Jag är skiiiitglad för både jag, Anna och Kiki har fått jobb på siesta!


balkanvulkan

Eeeehyy ajde! Just nu sitter jag hemma hos kiki. Vi dricker cola och äter kex. Inget annat! Jätteskoj har vi också här i vår fina boning. Vi pratar om sommarminnen och bajs. Nu ska vi dansa vidare!

animal

Just nu sitter jag, härren på täppan och lyssnar på Miike Snow - Animal. Jag försöker fundera ut vad jag ska göra av kvällen. Klockan är förfasen snart 8! Jag har suttit och pillat ihop ett litet collage som ska få sommaren att komma hit snabbare.


moln

Det är väl typiskt att just när man kommer ner till stan så börjar solen gå i måln och det börjar blåsa. Jag och Kiki gick i alla fall till sjuelva och tog oss lite kaffe, tog en tripp till åhlens och shoppade loss på tasty house. Vi gick också och gratulerade Alex som fyller år idag. Nu ska jag nog se en film eller nått och mysa lite.


Here comes the sun

Finns det något skönare än att vakna med solen som idag? Jag ska snabbt städa upp lite på mitt rum och var snäll och städa badrummet. Sen ska jag fixa mig och kasta på mig solglasögonen och dra ut i solen med Kiki. Vi firade Jana igår också, det var jätteroligt, jag älskar verkligen hennes slott. Nej inte hus, ja slott!

                             
          I pressent fick Jana detta som ett jättestort kort, pengar till sin tatuering och choklad!

                                   
      Idag blir det nog mina svarta solosglasosögon, de ljusblå är liiiite för sommriga idag.


usb

Av någon okänd konstig anledning fick jag upp massa balla usb-minnen när jag satt här och löjla mig. Dessa var ju sjukt balla men jag har inte någon större nytta av dem så absolut inget jag skulle köpa. Men hade jag fått något av dessa hade troligtvis mina ögon lyst av lycka för de var ju skitcoola                                   


yeah

Nu har Ellenen städat hela huset! Inte illa. Jag ska till Jana och fira hennes födelsedag ikväll. Finns dock en risk att jag blir lite sen. Min cykel gick nämnligen sönder på vägen hem idag. Slacken och däcket på framjulet är i princip av så far min får hjälpa mig att ta hem den sen antagligen köra mig till Jana om det är nödvändigt. Just nu sitter jag och klurar på vad jag ska ta på mig. Tror jag ska vara fikaklädd, det fina ordet Tina kom på idag. Det lutar åt svart klänning med lila strumpbyxor. Ja, så får det bli, den lila nya väskan kommer vara superfin till det okcså.


miike snow

Jag kom nyss hem efter en tur på väla med mor min. Efter att ha testat sjuttioelva olika jackor hittade jag tillslut ett par byxor jag gilla. Hahahah. Jag köpte också ett himmelsblått nagellack, den lila mockaväskan jag velat ha och ett par lila tygskor. Men ingen jacka... Alla är fula, förstora, fösmå eller typ slut. Det känns som att jag har jätte mycket att göra nu, jag ska fixa inbjudningskort till ett hemligt partay för cooool kidz, jag ska äta och jag ska hinna städa lite så jag kan träna imorgon innan skolan. Tänkte också försöka hinna med att fota mina nyköp och lägga upp här. Åhh ja bestämma vad jag ska ha på mig imorgon hemma hos Jana på hennes födelsedagsfirande.


Föralltid forever 21

Jag har kommit på att jag inte borde vara inne på hemsidor och kolla på kläder och grejer. Jag blir ju helt hagalen. På forever21 hittade jag denna söta lilla klänning samt ett par pjamasshorts. Jag har shortsen men i rosor som är lite mer rosa, och jag är fräääälst, mitt absolut bästa köp i somras.


espanjollafjolla

SPANSKASPANSKASPANSKA. Inte så jätteskoj så jag åkte på äventyr med mor till maxi. Min plan med att vinna pengar på lotter gick inte så jättebra. Men sånt är ju livet, jag menar, det är ju kanske inte det säkraste sättet att försöka att bli rik på. Det lös så fint in på mitt rum när jag satt med spanskaboken så jag passade på att ta en bild.

                           


kill of the lazyworm

Jag tror att jag har lyckats med det omöjliga, döda latmasken i mig. Jag har simmat innan skolan varje dag denna veckan, gjort klart två arbeten på två dagar, för en gångs skull varit duktig i skolan och pluggar nu till ett spanskaprov PÅ RIKGIT. Jag undrar lite vad som hänt men vad de än är hoppas jag att det håller i sig. Jag har tjatat på pappa hela dagen att han ska vinna lita pengr till ni så jag kan införskaffa lite nya kläder men han har hela tiden svarat med att jag kan göra det själv. Nu funderar jag starkt på att köpa en tian lott, eller två för att i alla fall försöka få fram lite cash.


3x3 ringar

Ringar i alla dess former. Alla dessa är från min favorit affär i usa. forever 21 och alla är under hundralappen.
                            

Kalle kondom

Vi har projektvecka i skolan, jag kan inte direkt påstå att jag tycker det är kul. Men eftersom att vi inte får några nya arbeten passar jag på att komma ikapp mig med lite gamla arbeten som släpar efter mig. Just nu skriver jag en hemtenta i kultur och idéhistoria. Inte så kul men inte heller särskillt svårt. I skolan håller jag, Anna och Issi på med ett arbete om kondomer detta för att stoppa spridningen av hiv och aids.

Nu ska jag vara lite ativ och få klart allt. OJJJ, spanska prov på torsdag också!     


väskor

När jag har skitit ut lite pengar ska jag köpa denna lilla lila skönhet. Den är från hm och kostar ynka 99 riksdaler.  Jag är också sugen på antingen ett grönt eller ett blått nagelack, depend har jättefina för 25 spänn. Som jag fyndletar! Jag kollade nyss hms väskor och såg också denna bruna mockaväska men 799 klararjag inte skita fram, då kommer jag få ont i magen.

                                   
                                      Efter lite tjat ska jag nog lyckas få denna godbit

                                
                                                Men denna kan jag nog sluta drömma om


objektiv


Efter att ha varit ute med Marcus och kameran i solen igår blev jag åter igen sugen på ett objektiv jag velat ha jättelänge. Ett 50mm/f1.8, jag har lånat ett av en kompis några gånger och det är fett najs. Objektivet är inte särskillt dyrt men utan pengar så är allt dyrt.

På våren när solen börjar komma fram blir jag alltid så kreativ, jag vill måla, fotografera, spela musik och ja göra massa saker som j g inte haft någon lust till innan.

                               
                                                              Objektivet jag vill ha!


promenix

Idag har jag varit fett hurtig. Tränat två timmar och varit ute och gått! Jag och marcus tog lite fina bilder. Nu ska jag till Laröd!

                                   


pepp

Klockan är sådär lagom mycket för att gå och lägga sig. Klockan är läggdags helt enkelt. Imorgon förmiddag ska jag pipa iväg och träna, är riktigt peppad nu. Bränna flesko. Jag tror att jag ska träffa Becky imorgon också, roligt för vi har inte setts på jättelänge.

Ikväll har i alla fall varit en rolig kväll, jag och juggemaffian har varit ute och gjort staden osäker. Efter lite cheeseburgar tävlingar och spring hit och dit hamnade vi tillslut hemma hos kiki och prata strunt och klämde på fötter.

Nu ska jag i alla fall vika ihop lite kläder och gå och lägga mig och det kommer att bli sååååå skönt!

the sun is happy

Åhh, vilken dag. Solen strålar mer än någonsin känns det som. Jag har en sån där liten klump i hjärtat, precis som när man är kär. Idag finns det helt enkelt inga bekymmer, skolan kvittar, träning kvittar allt är bara skönt. Jag  och Anna har varit ute på en liten promenad och vi tog lite bilder.                                                                  
                         

                                                                Finaste Annanan!

                           

                                                                     BFF

 


sucker

               
Mitt försöka äta nyttigt hittepå går faktiskt ganska bra, dock fick jag väldiga cravings efter dammsugare idag. Lätt den godaste kakan och få kom denna lilla bild till!


                                    


Armosbandos


Jag har gjort två armband idag. Det lila och det i brunbeige. De andra är lite äldra men som jag också gjort själv.
                                                         


sunshine


Goddag, hej, tjena, tja, shululu! Jag är lika pigg och glad som igår. Jag började dagen med att simma och sedan skola med både med och motgångar. Mitt mattelimatteprov gick inte så bra som jag hade hoppats på, men vi hade bild och det var jätteroligt.

Efterskolan pep jag och Anna iväg till stan. Jag köpte ett par gråa strumpbyxor och lite grejer till att göra armband. Håller på att göra ett lila ny och det kommer nog bli ballt. När jag är klar ska jag fota och lägga upp.


Anna, Kiki & godsaker

 Det är väl typiskt, att när man levt supernyttigt och superhurtigt i två hela dagar, att man pajar allt med glass och kaffeslush? Men det var jag väl värd? Ja, haha det var jag. Jag, Anna och Kiki var i alla fall på sjuelva och pratade lite strunt och lite fisar. Jag kunde inte motstå frestelsen när jag såg den nya Ben & Jerry's glassen. Den var superduperwalla-god. Den påminnde lite om Reeses Peanutbutter cups, tyvärr vet jag inte riktigt om man kan köpa dem i sverige. Idag har i alla fall varit en helt underbar dag och snart är det sesongsstart av desperata hemmafruar så roligare blir det.

                   

                                    Båda är amerikanska, jornötssmöriga och skitgoda!


Vid vägen


Btw så hittade jag ipoden, den låg i min svettiga gympasko. Tur att den inte var borta.

ARMBAND

Armbandsfanatiker som man är! Jag var inne och kikade lite på Nelly och hittade dessa två godbitar. Jag tror bara jag kommer beställa det ena, det orange/beiga. Jag är inte så mycket för svart så jag struntar nog i det. De båda har helt överkomliga priser, det svarta kostar 39kr och det andra 29kr. Just nu är frakten också gratis. (inte för jag tror att frakten på ett armband är jättestor)

                                    


where is my ipod

Jag har nyss kommit hem från skolan, och tro det eller ej så sjöng fåglarna i solskenet när jag cyklade hem. Idag är en sån dag då man inte blivit förvånad om man fick se de första snödropparna i trädgården. Det enda som tynger mig idag är att jag inte kan hitta min ipod. Jag hade den när jag tränade men jag är säker på att jag fick med den hem, ändå kan jag inte hitta den någonstans. Min telefon som jag inte ens haft i två veckor blev stulen och mot alla odds fick jag en ny utav mamma. Jag måste hitta ipoden för det finns ingen chans i världen att jag kommer få en ny om den är borta för gott.

                                              


Längtan

Just nu undrar jag om det finns någon som inte längtar till våren. Jag längtar i alla fall något enormt. Tänk att kunna gå ut i bara en tunn kofta och ett par tygskor, hur skönt som hellst.

Just nu sitter jag och skriver språkhistoria, det är så trist att det känns som att klockorna kommer stanna men det känns ändå lika bra att få det gjort. Jag tränade idag, helt galen, det var faktiskt kul idag efter att varit stillasittande ett tag. Tänkte gå och simma innan skolan imorgon också. OCH skolan, den ska jag ta tag i!!!!!!



Dessa bilder påminner mig om att det faktiskt finns en vår och en sommar!


RSS 2.0