tillbaka till verkligheten

Nu förbereder jag mig för morgondagen och verkligheten. Det är alltid lika trist att komma tillbaka till skolan efter ett lov, särskilt när det regnar och är trist. Just nu längtar jag bara efter att få komma iväg från Sverige, till en lite varmare plats med lite mer äventyr. Även om Helsingborg inte är stället jag egentligen vill vara på just nu har jag tänkt mig att försöka göra något bra utav morgondagen. Jag ska gå och träna efter skolan, komma igång lite och känna mig lite bra! Hejja Ellen friskt humör, det är det som susen gör.


Bilden är från Grand Canyon när jag var där i sommras


Ren & Fin

Puuhh, nu är jag nybadad och ren och luktar persika och mango. Jag tycker inte det finns något mysigare än att ta ett varmt gott bad och sedan stiga upp och smörja in sig i något gottluktande och sen krypa in i myskläderna... OCH TÄNDA LJUS!


ACTION

Klockan har inte ens slagit ett och jag har redan hunnit med att uträtta en hel del. Jag har putsat två par skor så de ser som nya ut. Jag har också lyckats få till headern på bloggen samt fixat och trixat lite grand. Jag är relativt nöjd, det gråa och det vita är jättefint men jag hade velat slänga in lite mer färg, men det får icke se pluttrigt ut. En profilbild hade kanske gjort susen.... Hmm.

Även om jag hunnit med en del idag är jag långt ifrån färdig med allt jag ska göra. Jag ska hinna med att städa av mitt rum lite granna och jag har lovat mamma att städa badrummet, vad gör man inte för pengar. Sist men inte minst ska jag skriva klart mitt förbannade svenska tal. Japp, nu är det bara att trycka på on-knappen och starta the action!


RSS 2.0