ellenellenellen

Ellenen är trött, har huvudvärk och vill ha lite tvåsamhet som omväxling till den ständiga ensamheten.

lys

Mitt huvud är explosivt, sprängfyllt och urtött. Skolan suger musten ur en, man bli så trött och orkar inte med ett piss. Imorgon är det skriftligt nationellt prov i Engelska B, jag längtar inte direkt men tänkte ändå vara lite duktig och läsa genom häftet. Känner mig också illa tvungen att börja skriva mitt svenska arbete, men vi får väl se hur det går.

Om jag inte glömmer kameran imorgon igen ska jag fotografera de blomstrande körsbärsträden. Gilla min "tatuering"!


från ett fjärran land

Jag måste säga att jag blev otäckt sugen på att resa iväg idag när jag fick pressenter från USA. Det enda planerade nu är Kroatien i maj, förmodligen blir det nog också en Kina-resa detta året sen satsar jag på Kalifornien till efter studenten.

Bilderna är väl inte så värst vältagna men det är inte riktigt det som är poängen.


Örhängen och ring som syrran visste att jag önskade mig

Pjamasbyxor... som är försmå-. Forever21 hemsida ljuger. Men banta lite sen är det bra. Aloeverastrumpor, jättemysiga.

Fina armosbandos

Det säger sig självt, jag är ganska sne... men ändå inte helt kass


laugh


SOMMARSOMMARSOMMARSOMMARSOMMARSOMMARSOMMAR!

sunshine fever

Vad ska man säga, bara en annan dag utav livet. En annan tisdag som aldrig kommer upplevas igen, för varje dag finns ju trots alls bara en enda gång. Jag fikade med Heddan idag, sen med Daniella. Fina flickor det måste jag säga. Jag fick massor presenter av Heddan och kärlek av Daniella (och H). Bara för att illustrera att jag var med Daniella idag lägger jag upp en bild, bara för sakens skull liksom, och för att hon är så fin.


Tänk om det var så varmt nu. JAAJAJAJAJAj


Hola

Back to schoool today! Ganska tråkigt att gå till skolan men vi har bara en lektion som börjar halv 1 så det är ändå helt okej. Vädert är lite trist idag(ja jag pratar om vädret som en annan tant). Målnigt och trist, men det får man leva med.


övaavö

Nu har jag varit och övningskört. Det gick väl lite sisådär, eller jag lärde ju mig en del så det gick nog ändå bra. Jag har bokat in massa lektioner men jag måste säga att körkort för min del känns väääldigt långt borta. Övning ger färdighet hoppas det funkar när man snackar om bilkörning också.

Jag känner att maj och juni kommer bli galet händelserika månader, köra bil och grejer, köra satan i det, plugga som en dåre, åka till siesta, skolavslutning, åka till kroatien. Bara å kämpa på och nu ska jag skriva historia.


Move your feet

Just nu känns det som att jag har en ganska händelserik vecka. Jag har lovat mig själv att jag ska hinna skriva klart min historiatenta och filmanalys. Jag ska hinna med att övningsköra idag. Imorgon blir det fika med Daniella, Becky och Anna. Onsdagseftermiddagen får jag troligtvis dedikera åt att plugga. Torsdag blir väl också till att plugga och visp i grädden så är det FREDAG!

Denna vecka vill jag också hinna med att bli frisk och hinna göra en ny header till bloggen.


}}}}}}{{{{{{

Jag är trött, och har ont i huvudet.... GODNATt!

laughing

SÅÅÅ SNYGG! Jag har hittat denna bräda på top12.se. Jag tycker den är sjukt ball och ganska billig. Kostar 1200 spänn, är den bra eller dålig kan jag dock inte svara på. Men att den är sjuuukt snygg är det ingen tvekan om.


Tamatamatamagotci

Jag fick en sån himla nostalgikick. Jag började tänka på tamagotchi. Jag vet att både jag och Linnea i våra unga år var galna i dom. Skolkade i tvåan och sa att man skulle på toa för att kunna mata sin tamagotchi så den inte skulle dö. Jag vill jättegärna ha en NU! Det hade varit asroligt, jag hade gått in för det med hela livet.



Är det någon som lyckades att INTE ha sönder sin när de var små kan ni gärna ge er gamla leksak till mig!
(haha)


yadretseyyesterday

VILKEN GÅRDAG! Igår var en superfin dag, solen sken som faaasen och alla såg så glada ut. Jag och marcus gick och tog en kafe i hamnen och pratade om den absurda framtiden. Vårens första riktiga glass tog jag också typ, kulglass och sånt. Vi promenerade och träffade Nihad och Jeppe som var..... ja som de brukar. Sen hann jag med att träffa Anna, Kiki, Issi & co också.

Idag är det ju söndag, nästan förbestämt att det inte kommer bli lika bra som igår. Jag ska plugga lite sen ska jag ha lite roltigt i alla fall, ska smita hem till Anna och mysa i hennes trädgård.


sound of summer

Flipflops fyller ju alltid sin funktion på sommaren, men snygga är dem inte alltid. Men dessa från HM är skitsnygga!

fanatism

Jag är lite fanatisk till Gina Tricot faktiskt. Många tycker det är billig skit som alla har. BUT i love it, najs grejer till najs pris. Hittade lite skoj grejer nu när jag kollade hemsidan.


Lite fina vår/sommar saker som inte suttit fel!

onemanarmy

Jag har blivit skitkass på att blogga. Vet inte riktigt varför, kanske för att jag har så mycket annat att tänka på. Blev dock liiiite ledsen när jag såg att min dåliga statistik nu hade blivit ännu sämre. Men ni som läser, keep on doin' it!

Idag, lördag ser ut at bli en strålande dag, solen skiner ute med ett tunt, tunt målntäcke. Egentligen skriker min kropp efter att få åka longboard men jag tror att det får bli en promenad dag idag. Jag ska kolla lite på klänningar nu, vill ha en blommig. Som vanligt har jag inte pengar, för alla råkar fylla år i maj så månadens studiebidrag får gå till presenter, men sånt gillar jag.


cereal

Det hade inte varit helt fel att spela lite beerpong nu. Tycker det är passande en tisdagskväll när man inte har något för sig. (haha) Detta är en av de roligaste bilderna jag kan hitta på mig även om jag ser jääättetjock ut. Så klockrent med papperskorgen full av burkar och det smutsiga köket. Ironiskt nog är det inte öl utan fingor och mjölk i muggen jag håller i. DETTA är fullständig sanning.


Longing for longboards

Nu när våren börjat komma och solen skiner blir jag så sugen på longboard att det nästan gör ont i mig. Idag fick jag äntligen åka lite på amandas longis, och gissa om det var skoj. Jag vill jättegärna köpa mig en egen longboard men som med allt annat har jag inte råd.


Denna är från stadium och sägs vara värd sitt pris på 1300 svenska kronisar.

@@@@@@@@

Idag sitter jag hemma och snörvlar. Ganska skönt med en day off faktiskt. Jag tänkte leta rätt på en bok eller typ en tidning och sätta mig i trädgården en stund, solen är ju alldeles för fin för att ignorera och vara inne en dag. Jag tänkte också städa lite på mitt rum, det är något jag har fått för mig, att om det är städat så blir man typ frisk snabbare.


lito sjuko

Jag är lite sjuk idag. Är lite föryld med huvudvärk och en väldigt trött kropp. Jag får se om jag orkar att ta mig till skolan imorgon eller om jag stannar hemma och soffpotatisar(soffpotatis som ett verb?). Nu ska jag sätta på mig pjamas och mysa på soffan lite.


una dia

Idag har varit en fin dag. Morgonfika på Mezo med fint sälskap och gott kaffe. Alldeles för god lunch och en trevlig eftermiddag. Jag har hunnit med att hämta mitt pass idag, samt köpt en superfin pressent till Marcus som fyller år på fredag, jag köpte också en liten plånbok som passar de lite mindre väskorna. Den är melonformad och jättesöt och kostade bara 40 spänn.



Töntbilder är väl alltid välkomna!


Jobb

Idag är det på tiden att jag får ett jobb. Jag ska gå till Waynes och säga hur jävla intresserad jag är. Jag får lite sådär lagom ångest när jag tänker på hur jag ska lyckas leva utan pengar i sommar, men det löser väl sig får ja hoppas på. Nu är det väl bara att dansa i kläderna.


sno balls

Tanken av att dessa godingar kommer komma till mig snart gör mig helt galen och skogstokig. Det är bland det godaste jag vet och jag åååhh, dör av tanken.


godmorgon elllenenenenen

Jag var pigg och glad så det blidde lite bilder!


two door cinema club

Jag sitter här och lyssnar på Fanta-reklam-låten, helt galet bra är den! Bysen i bandet är ju också sådär lite dorky söta. Jag skulle egentligen skrivit en kostanalys nu men jag orkar faktiskt inte, varför göra något idag som man kan göra imorgon? Snart ska jag cykla till skolan och i eftermiddag är det skivstångspass, jätteskoj.


Two door cinema club - Something good can work. aka fanta-reklam-låten. lyssna!!!


if not you, then who?

USA-bilder i sin egna höga glans. Är lite sådär lagom avundsjuk på syster som är där borta nu. Men thats life. Nu ska jag sätta på mig kläder och dansa ner till stan.


the bitch is back

Som jag sa skulle jag inte skriva innan jag kom på något jag ville skriva om och nu har jag det. Mina skor som ger mig ögonorgasm. Jag hade på mig dem heeela kvällen igår när vi firade Emilias födelsedag och hade jätteskoj. När jag ser dessa skorna så börjar jag fundera över meningen med livet, det kan ju inte vara att para sig, det måste ju vara att hitta de ultimata skorna.
 Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag ville ha ett par pjamasbyxor från forever21, tro det eller ej så har min syster köpt dem till men nu när hon är i usa, hon har även köpt en ugglering till mig.

                                    
                                                  Dessa trogna sambos är köpta på Scorett.


dåligast

Jag har blivit sämst på att uppdatera. Men palla skriva om något trist, typ som nu. När jag kommer på något kul så looooooovar jag att skriva mer.

RSS 2.0